Colloïdaal Zilver in de dagelijkse praktijk

Bijna iedereen die zich bezighoudt met natuurlijke gezondheid weet dat colloïdaal zilver een vloeibaar mineraal voedingssupplement is dat krachtige antimicrobiële eigenschappen heeft en daarom oraal kan worden ingenomen als middel om het lichaam te helpen infecties zoals voedselvergiftiging, verkoudheid, griep en nog veel meer te verslaan.

Zowel klinische onderzoeken als talrijke anekdotische verslagen tonen aan dat colloïdaal zilver zelfs dodelijke, medicijnresistente superpathogenen doodt.

Maar wat de meeste mensen niet weten is dat colloïdaal zilver ook honderden extra nuttige toepassingen heeft, dankzij de breedspectrum antimicrobiële eigenschappen, de plaatselijk desinfecterende eigenschappen, de ontstekingsremmende eigenschappen en het vermogen om de huid te stimuleren, en bij de genezing van cellen en weefsels.

Als je mijn artikelen al een tijdje volgt, weet je dat ik een regelmatig gebruiker ben van colloïdaal zilver. Ik heb de afgelopen paar jaar bijna elke dag ongeveer 5 ml colloïdaal zilver ingenomen, meestal door verneveling in de mond. Daarnaast gebruik ik het dagelijks op mijn gezicht, in plaats van oogdruppels, als deodorant, alles samen ongeveer 10-15 ml per dag uitwendig.

Mijn stem is een levenslang probleem geweest. Spreken voor mensen en mijn stem verheffen of duidelijk spreken, resulteerde bijna altijd in onaangename keelpijn, waardoor ik al heel mijn leven rondloop met permanente lichte keelontsteking. Vandaar dat ik colloïdaal zilver altijd in de buurt houd om te sprayen in de mond, waardoor ik daar nooit meer last van heb. Bovendien heb ik dankzij colloïdaal zilver de meeste verkoudheid, griep en andere veel voorkomende infecties van de bovenste luchtwegen kunnen afweren. Als ik ze met de colloïdaal zilveren oortruc niet in de kiem kan smoren, blijven ze toch zelden langer dan een paar dagen bestaan, terwijl ik vroeger wekenlang ziek was geweest. Maar orale inname van colloïdaal zilver is slechts één manier om het te gebruiken. Er zijn talloze andere toepassingen voor genezing en infectiebestrijding van colloïdaal zilver die zelden worden genoemd. Hier zijn enkele favoriete aanvullende toepassingen voor colloïdaal zilver:

  1. Als deodorant Mensen spenderen massa’s geld aan bedenkelijke deodoranten die zelden de gezondheid dienen. CZ verhindert het transpireren niet en zal het lichaam niet remmen in zijn reiniging of het vinden van een waterbalans, of te reageren als de perfecte temperatuurregulator, maar verhindert dat bacteriën de transpiratie omzet naar ongewenste geuren. Na de douche een nevel van Colloïdaal Zilver en/of op de kleding, kan helpen om de kleding langer te dragen en lichaamsgeuren bestrijden.
  2. Bubbelbaden en jacuzzi’s – Je kunt colloïdaal zilver gebruiken in de hot tub, jacuzzi of spa, in plaats van agressieve en potentieel giftige chemicaliën zoals chloor en broom!
  3. In geval van huidproblemen – Je kunt colloïdaal zilver topisch gebruiken op snijwonden, wonden, schaafwonden, schrammen, huiduitslag, zonnebrand, uitbraken van gordelroos, insectenbeten en meer, voor snelle genezing, vermindering van pijn en ontsteking en infectiepreventie!
  4. Geurbestrijding van vuilnisbakken – Je kunt colloïdaal zilver aan de buiten- en binnenkant van de vuilnisbakken spuiten om bederfgeuren te helpen voorkomen. Je kunt hardnekkige geuren vrijwel overal in huis doden door de plek met colloïdaal zilver te besproeien en aan de lucht te laten drogen!
  5. Geurbestrijding van huisdieren – Colloïdaal zilver werkt uitstekend voor het uitroeien van hardnekkige huisdiergeuren in huis, inclusief kattenbak. Spuit het op het problematische gebied en zie hoe het zijn wonderen doet.
  6. Desinfecteer keukensponsjes, vodden, handdoeken – Onderzoekers van de Universiteit van Arizona hebben ontdekt dat 89 procent van alle theedoeken, sponzen, vodden, enz. detecteerbare niveaus van coliforme bacteriën (fecale bacteriën) bevatten en dat 25,6 procent detecteerbare niveaus van E had. coli. Dit betekent dat je feitelijk bacteriën in je keuken verspreidt als je je handdoeken, vodden en sponzen gebruikt om ‘schoon te maken’. Maar je kunt colloïdaal zilver gebruiken om keukensponzen, vaatdoeken, theedoeken en meer te besproeien, en zo de onbedoelde verspreiding van deze ziekteverwekkers voorgoed een halt toe te roepen!
  7. Voedsel conserveren – Je kunt verschillende eetlepels colloïdaal zilver gebruiken bij het bottelen, inblikken en conserveren van voedsel, om besmetting te helpen voorkomen en ervoor te zorgen dat het opgeslagen voedsel langer meegaat!
  8. Acne verdwenen! – Je kunt colloïdaal zilver plaatselijk gebruiken bij puistjes, acne-uitbraken en zelfs steenpuisten, zodat je er in recordtijd van af kunt komen!

Eén gedachte over “Colloïdaal Zilver in de dagelijkse praktijk”

  1. Dag stefaan, na de workshop in september verleden jaar ben ik direct aan de slag gegaan en het zelf aangemaakt. Dat is heel vlot gegaan met de brochure colloidaal zilver. Ben het onmiddellijk beginnen te gebruiken op mijn tanden, tandenborstel diep in de keel enz. Het is zeker een product aan te raden voor iedereen.
    Ben nu bezig voor mijn hardnekkige allergie hooikoorts ook in de neus te spuiten.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder