Misinformatie

Op 27 september deelden we de video Le Plus Grand Mensonge pour votre santé van Thierry Casanova, waarin hij filmt alsof hij een nieuwsuitzending van de grootste Franse nieuwszender kaapt, om hier een boodschap “van algemeen belang” te infiltreren. De uitzending begint met een reportage over hoeveel mensen er ieder jaar getroffen worden door alzheimer en andere hersen- en zenuwziekten… als hij de uitzending kaapt en onderbreekt met de boodschap “Je bent nooit ziek geweest – alles wat in jouw lichaam gebeurt, zijn de wijze handelingen van jouw lichaam zelf dat probeert een homeostase te brengen.”

Je ziet de slordige luisteraars bezig met hun dagelijkse bezigheden, hun gebruikelijke maaltijden te eten, verstrooid televisie kijken op de bank, in hun auto, onderweg… die dat ongewone bericht opvangen, langzaam wakker worden en reageren… en aan het einde hun conclusies maken… Ik kan er alleen van dromen dat de tijden van misinformatie ophouden en dat mensen ooit in hun leven eens de kans krijgen om de waarheid te ontdekken !

De video (die is wel in het Frans… maar spreekt voor zichzelf) – was maar één dag via NaturEl te bekijken. De abonnees vinden de video terug in de Map van het PûrNatûr-abonnement 2024, waar het te bekijken of te downloaden is.

Ondertussen ben je uitgenodigd op onze eerste najaarsactiviteit. Wil je erbij zijn op 6 oktober om onze nieuwe activiteiten op te starten?

Bepaal mee de thema’s van komende activiteiten.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder